Scandal intre Vica Blochina si Oana Roman! Prietenia dintre ele s-a terminat si au inceput sa-si arunce cuvinte grele in public. Vica a facut dezvaluiri incredibile la adresa fostei sale amice. Se pare ca totul a pornit din cauza lui Mariu Elisei.

Invitata in cadrul emisiunii lui Teo Trandafir la inceputul lunii iulie, Vica Blochina a prevestit scandalul dintre ea si Oana Roman. Intrebata atunci cine este cea mai falsa persoana din showbiz, ea a raspunc ca Oana Roman: “Mi-a fost prietena, insa m-a dezamagit. Si-a cerut scuze, insa nimic nu mai poate di ca inainte”.

Astazi, Vica Blochina a venit cu dezvaluiri incredibile despre Oana Roman. Iata principalele declaratii oferite pentru Cancan.ro:

„În pandemie, i-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani, am ajutat-o foarte mult inclusiv cu afacerea pe care o are. Nu are pe nimeni lângă ea, pentru că toată lumea i-a întors spatele, iar eu nu înțelegeam de ce”.

„În Egipt ea avea nu știu ce înțelegere cu un hotel, m-a rugat să vin și eu. M-am dus, doar că eu și cu fiul meu am plătit cazarea la alt hotel pentru că nu mi-a plăcut unde stătea ea. Dacă se duce pe moca, stă pe oriunde, dar eu nu sunt așa, în fine și după ce s-a filmat prin hotel, le-a trimis ălora din recepție și ei au spus Ohh… you are famous și ce crezi că spune ea: Do you know Madonna in America? I am Madonna in România, am leșinat de râs. După, am mers la restaurant cu Madonna de România”.

”Când am fost în Egipt, i-am spus că exagerează cu Photoshop-ul. S-a luat de mine și mă făcea tâmpită. Îmi spunea că își face nu știu ce la față, atât. I-am spus că, în pozele pe care le are, pare mai slabă ca mine, nu cred că-și dădea seama”.

„A făcut Sorbona și se milogește la toată lumea, că nu are bani, că nu are mașină, că nu are nu știu ce… Am dus-o de mână și i-am arătat pas cu pas ce trebuie să facă și cu hainele și cu tot. Oana  își făcuse un plan  bine conturat”.

„Când ne-am întors din Egipt, acolo unde am petrecut ziua ei de naștere, Oana m-a rugat să vin cu ea la mare, în Mamaia, pentru că nu avea cu cine să meargă, dar ea, de fapt, avea deja scenariul făcut. Fără să știu despre ce este vorba, s-a combinat cu un individ, s-a pozat în mașinile lui de lux pentru a-l face gelos pe Marius”.

Eroare RSS: A feed could not be found at `https://www.fanatik.ro/cross/haihui`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

„Eu nu știam nimic despre acel bărbat. Ajunsă acasă, Marius a așteptat-o și i-a cerut să se împace cu el pentru că o iubește, iar eu am picat la mijloc. Oana s-a folosit de mine și i-a spus lui Marius că eu sunt de vină că ea s-a combinat cu acel individ. Evident, a început să mă înjure și să-mi arunce cuvinte urâte. Oana s-a folosit de mine și eu am picat la mijloc între ei doi și Marius m-a înjurat pe la toate colțurile. Nici până în ziua de azi nu am primit explicații din partea Oanei”.