Vlogger celebru din Romania, dat disparut in Neamt. Reactia Politiei

tiberiu si cornel a disparut politia neamt

In urma cu o saptamana, un celebru personaj de pe YouTube-ul din Romania a fost dat disparut. Este vorba despre Cornel M, unul dintre personjul din spatele canalului Tiberiu si Cornel, care are 429.000 de abonati.

Fanii canalului de YouTube Tiberiu si Cornel au trecut printr-o spaima cumplita in aceste zile. Unul dintre personajele care apar in filmari, Cornel, a fost dat disparut, iar zilnic au aparut imagini cu momentele in care acesta este vautat.

El ar fi disparut in padurea de langa casa pe care au renovat-o si a crei poveste a construit comunitatea de abonati. In cadrul filmarilor din ultimele zile, apare Cornel si Ionut Ghita, prietenul lor din Bucuresti, in timp ce-si cauta prietenul.

Cei doi au precizat ca au anuntat disparitia lui Cornel la postul de Politie din comuna si argumenteaza de ce persoana disparuta nu apare pe site-urile IPJ Neamt. “Dureaza transmiterea datelor de la postul de politie la judet”, au spus ei.

IPJ Neamt sustine ca a fost inregistrata o sesizare privind infractiunea de inselaciune, multa lume crezand ca este vorba despre o farsa. “La Polstul de Politie Romani a fost inregistrata sesizarea unei persoane privind infractiunea de inselaciune. Daca pe parcursul cercetarilor vor rezulta elemente constitutive ala altor infractiuni, vor fi extinse cercetarile si cu privire la aceste fapte”, este reactia IPJ Neamt.

Din cursul zile de 23.11.2020, toata seria de clipuri de pe canal dedicate disparitiei lui Cornel sunt insotite de textul: “DISCLAIMER ANY RESEMBLANCE TO PEOPLE IN REALITY IS PURE COINCIDENTAL. FACTS AND EVENTS ARE FICTITIOUS.” (Trad. DISCLAIMER: Orice asemănare cu oamenii din realitate este o pură coincidență. Faptele și evenimentele sunt fictive.)”, potrivit ziarpiatraneamt.ro.