Nicoleta Luciu este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania. De cativa ani, bruneta s-a retras din peisajul monden si traieste o viata linistita in Miercurea Ciuc, alaturi de familie. In 2011, o tara intreaga a urmarit cu sufletul la gura episodul in care a adus pe lume tripleti.

Este considerata una dintre cele mai frumoase vedete din Romania, iar viata ei a fost interesanta pentru audienta in permanenta. Este vorba despre Nicoleta Luciu, care duce acum o viata linistita alaturi de familie in Miercurea Ciuc.

Bruneta a nascut primul ei copil, pe Zsolt jr, in 2008, iar in 2011 a adus pe lume tripleti: Kim, Kevin si Karoly. Copiii vedetei s-au facut mari si frumosi, iar Nicoleta a fost fotografiata mandra alaturi de ei.

Toata lumea a ramas uimita la acea vreme, cand Nicoleta a anuntat numele tripletilor, pentru ca toti au primit nume care incep cu litera K.

Nicoleta Luciu, implicata in scadalul cu Nutu Camararu

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 1, column 2

Nutu Camataru a facut dezvaluiri neasteptate in cartea lansata recent Dresori de lei si de fraieri, scrisa de Codin Maticiuc. Potrivit presei, liderul clanului Camatarilor ar fi avut o relatie cu Nicoleta Luciu, fara sa dea prea multe detalii. Acesta spune ca s-au cunoscut in Drumul Taberei, unde existau inainte niste terase, acum daramate.