Continua dezvaluirile socante dupa ce s-a terminat competitia Survivor Romania! Zanni a facut o serie de declaratii incredibile despre Elena Marin, fosta lui colega de echipa si rivala din concurs. Se pare ca cei doi au avut parte de niste momente… intime!

Cei doi au fost protagonistii celor mai mari scandaluri din acest sezon al emisiunii de la Kanal D. Insa, cu toate ca pe micile ecrane si-au aruncat cuvinte grele, se pare ca in spatele camerelor de filmat au fost si momente incendiare intre cei doi.

Zanni, dezvaluiri soc despre momentele intime cu Elena Marin!

Dupa ce s-a intors din jungla din Republica Dominicana, protejatul lui Alex Velea a decis sa dea cartile pe fata despre dansatoarea Andreei Balan. Zanni a fost invitat in emisiunea Teo Show, unde a socat cu dezvaluirile facute despre Elena Marin. Se pare ca Faimoasa avea nevoie de ajutor ca sa isi spele nisipul de pe spate si a apelat, culmea, tocmai la rivalul ei.

„Nu doar ca am luat-o in brate, am si pus mana direct, m-am dus direct la tinta. Nu ai sa crezi cu cine! Ei su fost martori. Tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape. I-am pus mana pe posterior Elenei Marin, cand ne-am dus dupa traseu sa ne spalam.

Erau mai multi acolo si mi-a zis sa ii dau cu apa ca avea nisip pe spate. Era si Sebi si se uita la mine, Cosmin, Stefan. Si ma uitam la ea, am vazut ca e asa jucausa si i-am spus „vezi ca ai nisip si pe fund” si a zis „pai spala-ma” si am pus mana acolo si nu doar am dat cu grija, am pus ambele maini, nu doar una. Chiar era foarte mult nisip acolo. Sunt baiat saritor”, a declarat Zanni, la Teo Show.

„La rau, eram si eu acolo. Adevarul e ca avea namol foarte mult, Zanni a ajutat-o. Nu avea cum sa intre asa in baraca, ii dau dreptate lui Zanni”, a confirmat si Stefan Ciuculescu.