Ziua decesului Printesei Diana. Reactia Reginei si prima decizie a Printului Charles vizavi de fiii sai. I-a mai protejat cateva ore

Prima decizie a Printului Charles cu privire la cei doi fii dupa aflarea vestii ca mama lor a murit
Prima decizie a Printului Charles cu privire la cei doi fii dupa aflarea vestii ca mama lor a murit

Decesul Printesei Diana inca este un subiect multi discutat si in zilele noastre. Moartea ei brusca trezeste semne de intrebare si acum. Cum a decurs ziua neagra din Familia Casei Regale a Marii Britanii? Dezbaterile dintre Regina si Printul Charles au fost foarte lungi. Ce decizie a luat fiul suveranei atunci, in speranta sa-i mai protejeze pe fiii sai cateva ore?

Decesul Printesei Diana. Decizia luata imediat de Regina si de Printul Charles

La momentul accidentului Printesei Diana familia Regala a Marii Britanii din care a făcut parte se bucura de vacanta de vara la Bastelul Balmoral, in Scotia. Regina Elisabeta a II-a si Printul Charles au fost printre primii oameni din familie care au aflat de moartea Dianei, in jurul orelor 3 dimineata. Prima reactia a suveranei a fost asemanatoare cu cea a celor care au iubit-o. Regina a crezut inca din primul moment ca nimic nu a fost accidental. Aceasta si Printul Charles au decis sa nu le spuna vestea sumbra in miezul noptii Printilor William si Harry, asa ca au asteptat sa se trezeasca si sa le dezvaluie teribila veste.

Presupusele cauze ale accidentului: printre cauzele accidentului sunt mentionati mai multi factori care incep cu versiunea conform careia masina Printesei a incercat sa piarda din vedere o alta in care se aflau paparazzi. Si la acest moment exista zvonuri si teorii nenumarate cu privire la decesul mamei printilor William si Harry. Un raport publicat de Scotland Yard zece ani dupa tragedie a confirmat faptul ca ancheta a scos la iveala o dubla viteza permisa conducerii pe aceas portiune de drum – podul Alma – si prezenta alcoolului in sangele soferului.

Ziua decesului Printesei Diana. Discutiile si deciziile luate la cald de Regina si Printul Charles

Ultimele cuvinte ale Dianei?

„Vei fi acolo cand ma voi intoarce, nu?”, au fost ultimele cuvinte ale Printesei inimilor, confor majordomului care a condus-o pana la masina in care a fost vazuta pentru ultima oara in viata.