Castigatoarea Bravo ai stil Celebrities. Audientele au explodat in 2020 pentru noul sezon Bravo ai stil! Celebrities. Show-ul a suferit o usoara modificare, insa, fata de anii precedenti. Inainte, concurentele erau tinere simple, oarecare. Anul acesta, concurentele „Bravo, ai stil!” sunt vedete. Emisiunea cu rating uluitor s-a aflat printre preferintele romanilor in materie de show-uri televizate inca de la inceputurile sale.

Citeste si: Scandal la Bravo ai Stil Celebrities. Cristina Siscanu, replici fara precedent pentru Raluca Badulescu

Insa participantii se feresc mereu sa ofere detalii publice. Si asta pentru un motiv foarte bun. Contractul semnat specifica in mod clar ca daca participantii dezvaluie informatii despre rezultate, pana la momentul finalei, trebuie sa plateasca daune in valoare de cateva zeci de mii de euro.

Castigatoarea Bravo ai stil Celebrities

Prima eliminare din concurs a fost cea a Cristinei Siscanu, care s-a lasat cu un mare scandal. A lansat numeroase acuzatii dure la adresa celor trei jurati. Pe Catalin Botezatu l-a acuzat ca ar fi primit bani ca sa o ajute pe Andreea Tonciu, lui Maurice Munteanu i-a spus ca el este, de fapt, cel care o imbraca pe Alexandra Ungureanu.

Castigatoarea Bravo ai stil Celebrities. Ralucai Badulescu i-a spus ca producatorii emisiunii au avut norocul ca ea sa accepte sa vina in acest show pe post de concurenta. Cea de-a doua concurenta care pleaca acasa este Oana Radu. „Lumea m-a asociat mereu cu dietele. Am vrut sa demonstrez ca pot sa cant”, este mesajul cantaretei. In mod total surprinzator, cea de-a treia concurenta eliminata este Deea Codrea.

Asta desi se zvonea ca lupta finala se va da intre Theo Rose, Alexandra Ungureanu si Deea Codrea. A patra concurenta eliminata din emisiune este Andreea Tonciu. Batalia finala se da intre Alexandra Ungureanu si Theo Rose. Cele doua concurente au fost efectiv aproape la egalitate. Iar castigatoarea marelui premiu Bravo, ai stil! Celebrities este… Alexandra Ungureanu!

Cine a plecat acasa cu premiul de 100.000 de lei

Castigatoarea Bravo ai stil Celebrities. In aceasta seara, incepand cu ora 20.00, a inceput batalia pentru coroana si premiul acestui sezon. Cele sase finaliste au ajuns la un pas de finalul emisiunii. In editia cu numarul 100, am aflat cine este norocoasa care pleaca acasa cu marele premiu de 100.000 de lei din partea Kanal D. Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Deea Codrea, Andreea Tonciu, Oana Radu si Cristina Siscanu au apelat la public pentru voturi.

Competitia de la Kanal D se apropie de sfarsit. Acest sezon a reunit nume importante din showbiz-ul de la noi. S-au luptat cu toate armele, si-au aruncat vorbe grele, s-au creat aliante sau prietenii. Cea care a primit coroana acestui sezon si titlul de cea mai stilata femeie din Romania va pleca acasa si cu marele premiu de 100.000 de lei.