O femeie s-a pastrat neatinsa pana in noaptea nuntii. Insa sotul a primit o surpriza la care nu se astepta. Cei doi s-au cunoscut in biserica. Stephanie Muller a stiut inca din prima clipa ca Andrew este barbatul vietii ei. Tanara era in varsta de 23 de ani, originara din New York. Ea a decis sa ramana virgina pana in noaptea nuntii.

Citeste si: O femeie si-a dat valul jos, dupa 19 ani. Oamenii s-au ingrozit cand au vazut cum arata chipul ei

Barbatul in varsta de 31 de ani a fost de acord cu dorinta iubitei lui. Insa, in luna de miere, cei doi au avut parte de socul vietii lor. Desi se asteptau ca primele nopti de iubire sa fie mai dificile, ceea ce au aflat ulterior despre corpul miresei le-a dat viata peste cap celor doi proaspeti insuratei.

O femeie s-a pastrat neatinsa pana in noaptea nuntii, dar sotul a avut parte de socul vietii lui!

„La inceputul lunii noastre de miere intampinam dificultati in a face amor, dar ne-am gandit ca va dura putin pana cand vom fi destul de confortabili unul cu altul. Insa, am facut o infectie si totul a cumplit. Nu am mai avut asa ceva inainte si a durat aproape trei luni ca sa scap de ea pentru ca medicamentele pe care le foloseam nu functionau”, a povestit tanara, pentru The Sun.

Citeste si: O femeie a mancat o banana in fiecare seara. Ce a observat dupa cateva zile a lasat-o masca

Ea a crezut ca va scapa rapid de problema de sanatate si ca va putea avea o viata de cuplu normala, dar nu a fost cazul. A durat doi ani pana cand a putut sa se iubeasca propriu-zis cu sotul ei. S-a rusinat ca nu a putut face dragoste cu partenerul de viata atat de mult timp, simtind ca traieste cu un coleg de camera.

Dupa un control amanuntit facut la medicul ginecolog, tanara a aflat ca sufera, de fapt, de vaginism. Aceasta afectiune este o conditie medicala extrem de rara, care face ca muschii din acea zona sa se stranga brusc, ori de cate ori Stephanie incerca sa se culce cu sotul ei.

Citeste si: Legatura secreta dintre Madalina Manole si Maria Dragomiroiu. Totul a iesit acum la iveala