Postul de televiziune Pro TV le-a pregatit o surpriza telespectatorilor. Cu ocazia Zilei Mondiale a Televiziune, statia si-a imbracat logo-ul in straie de sarbatoare.

Pe 21 noiembrie, in intreaga lume se sarbatoreste Ziua Mondiala a Televiziunii. Pentru a celebra momentul, Pro TV si-a imbracat sigla in straie de sarbatoare. Telespectatorii pot vedea astazi logo-ul Pro TV transformat: a fost inclusa o inima, simbolul international pentru Iubesc televiziunea, anunta protv.ro.

Sarbatoarea a ajuns la cea de a 24-a editie, iar tema de anul acesta este Televiziunea face diferenta, aratand cum televiziunile fac diferenta in viata noastra prin programele variate pe care le ofera si subiectele pe care le abordeaza.

“Azi sarbatorim Ziua Mondiala a Televiziunii. Pro TV puncteaza acest eveniment special incluzand in logo-ul sau o inimioara. Este semnul nostru, al tuturor, ca iubim cu adevarat televiziunea si ca in aceasta zi, poate mai mult ca oricand, ne dam seama de impactul major al acestei industrii in viata de zi cu zi. Pro TV loves TV”, a declarat Vasile Alboiu, Creative Director Pro TV.