Avere Irinel Columbeanu. In prezent, Irinel Columbeanu nu trece prin cele mai fericite momente. A ramas fara averea impresionanta si fara masinile de lux si a ajuns chiar sa stea in chirie. Mai mult decat atat, fostul milionar de Izvorani are acum si datorii la intretinere, conform click.ro. Putini se asteptau, dar afaceristul si-a inceput cariera de sofer pe un Trabant. Dupa epoca lui Ceausescu, a continuat pasiunea lui pentru automobile. 

Chiar daca parea ca este unul dintre cei mai bogati oameni din tara, ultimii ani au fost plini de necazuri pentru Irinel. A ramas fara avere, a divortat de Monica, a ramas fara parinti, iar vila de la Izvorani a fost executata din cauza datoriilor la banci. Vila in care se desfata alta data, a fost aproximata de executori la suma de 400.000 de euro, inainte sa fie distrusa intr-un incendiu devastator.

Avere Irinel Columbeanu. Cati bani mai are, de fapt, afaceristul. Adevarul a iesit la iveala

„Irinel e un sarac nenorocit. Nu are nimic de partea lui, a trecut totul in averea tatalui ca sa nu-i dea nimic fetei mele cu care a trait cinci ani de zile. Este un om rau, mai rau decat orice om de rand”, a declarat Emil Gabor in anul 2012 pentru Acces Direct, de la Antena 1, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Irinel Columbeanu i-a raspuns: „Saracul nenorocit care sunt eu le-a trimis bani fetelor dumitale ca sa-ti cumpere un apartament. Daca ele au luat unul mult mai modest decat ar fi putut, este treaba lor. Oricat ar fi de rapciugos apartamentul, tot din banii mei a fost luat”, a afirmat atunci Irinel Columbeanu, apelat telefonic.

Avere Irinel Columbeanu. Acum, fostul afacerist de succes a fost invitat in emisiunea prezentata de Denise Rifai. Jurnalista i-a pus numeroase intrebari incomode, dar una dintre cele mai controversate a fost cea legata de actuala avere a lui Columbeanu. Cu toate ca si-a pierdut o multime de bunuri valoroase, ba chiar ar avea datorii la intretinere, Irinel arunca o suma uriasa lunar pe mancare.

Avere Irinel Columbeanu. ”De cati e nevoie ca sa traiesc linistit, fara problemele dinainte care si ele s-au dus odata cu banii. Iar dispobilitatea mea de a face bani urmeaza sa se dovedeasca in timp si zi de zi. Intotdeauna incerc sa invat ceva nou. Sunt unele avantaje cand esti eliberat de grijile banesti. Stiu sa gatesc. Stati un pic sa fac o socoteala.

Nu stiu, undeva intre 30 si 50 de milioane. Se intampla sa folosesc acesti bani pentru mancare. Faptul ca imi gatesc singur este o placere, nu o fac intotdeauna pentru ca nu am atata rabdare”, a raspuns Irinel Columbeanu, in emisiunea prezentata de Denise Rifai, conform wowbiz.ro. Mii de romani nici nu castiga atat de multi bani intr-o luna.