Si-a lasat iubita sa se culce cu alti barbati, dar i-a pus o singura conditie. Povestea unui barbat care si-a lasat iubita sa se culce cu alti barbati, dupa ce i-a pus o conditie, a socat o lume intreaga. Pare o alegere cel putin bizara pentru majoritatea barbatilor, dar pentru Adam este ceva cat se poate de normal. Cand a cunoscut-o pe Beatrice, in varsta de 22 de ani, femeia si-a dat seama dupa doar o luna de relatie ca nu poate sa fie fidela unui singur barbat.

Citeste si: O femeie s-a pastrat neatinsa pana in noaptea nuntii, dar sotul a avut parte de socul vietii lui! Ce a descoperit despre corpul miresei

Si-a lasat iubita sa se culce cu alti barbati, dar i-a pus o singura conditie

Insa, relatia celor doi indragostiti este una „libera” doar pentru ea. Adam nu are voie sa se culce vreodata cu o alta femeie. Beatrice recunoaste ca se simte uneori vinovata pentru ceea ce ii face partenerului ei de viata, dar ii trece repede. Conditia pe care i-a pus-o Adam inca de la inceput a fost sa se intoarca mereu la el.

De asemenea, el vrea sa stie si cand si cu cine se culca iubita lui. Chiar daca la inceput a fost extrem de gelos si inca mai este deranjat atunci cand femeia ii ofera prea multe detalii despre aventurile ei, se pare ca Adam nu are o problema atat de mare cu ceea ce face iubita lui incat sa se desparta de ea, conform The Sun.

Citeste si: Secretul lui Mihai Gadea a iesit la iveala! Ce scrie, de fapt, in buletinul lui

„I-am spus ca trebuie sa ma despart de el pentru ca voi fi infidela. Nu am vrut sa il ranesc inselandu-l. A fost devastat si mi-a propus sa ramanem impreuna, dar sa ma culc cu alti barbati. Insa, trebuie sa ii spun cu cine si unde. Este situatia ideala pentru mine. Am un partener pe care il iubesc, dar ma pot distra si cu altii. Multi oameni ne judeca dar noi suntem fericiti si nu facem rau nimanui”, a declarat Beatrice.

Citeste si: Cea mai bizara poveste de dragoste! Antrenorul de fitness care s-a insurat cu o papusa gonflabila a socat o lume intreaga