Scandal urias in televiziunea din Romania! Vedeta Antena 1 a renuntat chiar inainte de emisiune, apoi a postat pe contul personal de Facebook un mesaj extrem de dur, in care a aruncat cu acuzatii grave la adresa celor care se ocupa de acest show.

Florin Raduta este castigatorul sezonului 5 al emisiunii X Factor. A fost invitat, alaturi de trupa lui, sa cante pe scena Antena 1, in finala show-lui Mireasa. Insa, ceea ce trebuia sa fie o experienta placuta, atat pentru artist, cat si pentru fanii lui, s-a transformat intr-un cosmar!

Vedeta Antena 1 a renuntat chiar inainte de emisiune!

Cu toate ca era bolnav, cantaretul a decis sa se externeze din spital pentru a accepta invitatia postului de televiziune. Ce a urmat insa l-a dezamagit cumplit.

“Daca vreodata o sa auziti ca Raduta este “arogant” sau are numai arfe cand vine vorba de muzica, sa ii credeti! Am fost contactat acum 2 sapt (inainte sa ma internez) de cei de la emisiune pentru a avea o prestatie live de 5 piese alaturi de band-ul meu.

Dupa cum am inteles, nu exista sonorizare asa ca am cautat 5 oferte la care mi s-a spus ca nu este buget. Raspunsul fiind ca se ocupa cei de la Antena. Desi in fiecare zi vazand ce pret le dau alte firme ma puneau pe mine sa sun acelasi om sa ii zic: hai ca ramane stabilit, hai ca nu mai au buget, hai ca s-au schimbat, hai ca gasesc ei, hai vino tu iar.

Aceste lucruri fusese discutate de un coordonator care nu avea habar. Trebuiau introduse 8 momente noi in program, 8 piese diferite pentru scurte momente din emisiune. Cu o zi inainte de emisie, primesc desfasuratorul in care au adaugat 11 momente noi, cu 6 momente de fundal si unul cu vioara.

A cazut cerul pe noi cu o zi inainte de emisiune. IMPOSIBIL dar am scos-o la capat. Am tot incercat sa le explic ca nu se poate un moment frumos daca nu exista tot ce trebuie. Dupa ce am reusit sa vorbesc cu producatorii pentru ca cu altcineva nu aveai cum sa discuti”, a scris Florin Raduta pe contul lui de Facebook.

Florin Raduta a decis sa renunte, chiar inainte de emisiune

Scandal urias in televiziune. Acuzatii grave

Insa, lucrurile nu s-au oprit aici! Mai mult decat atat, conflictul cu echipa emisiunii Mireasa a degenerat atat de mult, incat artistul a decis sa renunte chiar inainte sa inceapa marea finala.

„Au inteles ca lucrurile nu sunt in regula si sunt bataie de joc la adresa oricarui artist fie el cunoscut sau nu. Nimeni nu este sclavul nimanui indiferent de ce miez se vede. A trebuit sa adauge in plus bani pentru trupa pentru ca tot ce era de cantat se dublase.

Au inteles ca fara sonorizare si sunetist nu avem cum se ne prezentam indiferent de cat de mult interes ne dam, desi am incercat sa rezolvam. SI AU PROMIS CA SE REZOLVA. (n.r. dar nu s-au tinut de promisiune)

AM ALES SA PLEC INAINTE DE EMISIE pentru ca sanatatea mea este mult mai importanta decat orice. Si tot ei erau aia care spuneau ca imi fac rau cu mana mea. ADICA CE? ASTA E AMENINTARE? Ca nu mai merg la o anumita televiziune, ca nu mai sunt primit doar pentru ca isi bat p*la de oameni si ii trateaza ca pe sclavi?”, a mai scris Florin Raduta.

Citeste AICI mesajul complet!